På hotellfrokostbuffeten til Jazzgeir ble det forrige uke diskutert tur til Rhodos, som alle paradisedeltagerene også skal være med på. Her ble det ymtet frempå et forslag om at kommentatorene på bloggen skulle dra sammen og ha en Rhodos-tskjorte. En gul singlet passer seg selvfølgelig mye bedre enn en tskjorte på Rhodos, og et tøftbilde av Jazzgeir øver ølmagen er jo en no-brainer. Tar ellers imot gode tips til tekst! Kanskje et dikt? Er jo ikke noe vits at det står ‘ser deg på fucking Rhodos’ når man er på Rhodos! Hm.

Bilde

3 thoughts on “På hotellfrokostbuffeten til Jazzgeir ble det forrige uke diskutert tur til Rhodos, som alle paradisedeltagerene også skal være med på. Her ble det ymtet frempå et forslag om at kommentatorene på bloggen skulle dra sammen og ha en Rhodos-tskjorte. En gul singlet passer seg selvfølgelig mye bedre enn en tskjorte på Rhodos, og et tøftbilde av Jazzgeir øver ølmagen er jo en no-brainer. Tar ellers imot gode tips til tekst! Kanskje et dikt? Er jo ikke noe vits at det står ‘ser deg på fucking Rhodos’ når man er på Rhodos! Hm.

  1. Pingback: Paradise Hotel dag 37: Hvordan motstå Laurettas forføreriske moves? | Filter

  2. Dere må da bruke noe som inneholder fistpumping, kviger eller bygdegutt! F.eks: Fistpumpes på rhodos, kvigejakt på rhodos eller Rhodos er passe for en bygdegutt. Koz dere altså!

Leave a comment